Aanraking leidt tot kopen. En online dan?

 • Iris van Ooijen

  Press/Media: Expert Comment

  Description

  E-commerce floreert. De omzet van Nederlandse online retail steeg in 2017 naar 22,5 miljard euro, waarmee het aandeel van e-commerce binnen de detailhandel-sector op bijna 10 procent komt te liggen. Terwijl offline retailers worstelen met de almaar sterker wordende online competitie, blijkt toch dat een significant deel van de Nederlanders géén online aankopen doet. Waardoor komt dit? En hoe kan je hier als online retailer voor compenseren?

  Period12 Apr 2018

  Media contributions

  1

  Media contributions

  • TitleAanraking leidt tot kopen - En online dan?
   Degree of recognitionNational
   Media name/outletMarketing Facts
   Media typeWeb
   Country/TerritoryNetherlands
   Date12/04/18
   DescriptionE-commerce floreert. De omzet van Nederlandse online retail steeg in 2017 naar 22,5 miljard euro, waarmee het aandeel van e-commerce binnen de detailhandel-sector op bijna 10 procent komt te liggen. Terwijl offline retailers worstelen met de almaar sterker wordende online competitie, blijkt toch dat een significant deel van de Nederlanders géén online aankopen doet. Waardoor komt dit? En hoe kan je hier als online retailer voor compenseren?
   Producer/AuthorIris van Ooijen
   URLhttps://www.marketingfacts.nl/berichten/aanraking-leidt-tot-verkoop-online-dan?utm_source=twitter.com&utm_medium=tweet
   PersonsIris van Ooijen