Zomeravond Jan Tamminiau X Mieke Boon

Press/Media: Public Engagement Activities

Description

Deze zomer presenteren we Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het zijn werk getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Tijdens de avondopenstellingen van Jan Taminiau: Reflections biedt het Centraal Museum de unieke kans om één van Nederlands grootste modeontwerpers te ontmoeten. In een intieme setting treedt Taminiau in gesprek met een van zijn inspirators. Deze keer valt de eer aan  prof. dr. ir. Mieke Boon, hoogleraar wetenschapsfilosofie aan de Universiteit Twente. Samen met Taminiau gaat Boon in gesprek over de kunst van het kijken.

Period7 Jun 2018

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleZomeravond Jan Tamminiau X Mieke Boon
  Degree of recognitionNational
  Media typeOther
  Duration/Length/Size45 minutes
  Country/TerritoryNetherlands
  Date7/06/18
  DescriptionDeze zomer presenteren we Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het zijn werk getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

  Tijdens de avondopenstellingen van Jan Taminiau: Reflections biedt het Centraal Museum de unieke kans om één van Nederlands grootste modeontwerpers te ontmoeten. In een intieme setting treedt Taminiau in gesprek met een van zijn inspirators. Deze keer valt de eer aan prof. dr. ir. Mieke Boon, hoogleraar wetenschapsfilosofie aan de Universiteit Twente. Samen met Taminiau gaat Boon in gesprek over de kunst van het kijken.
  URLhttps://www.modemuze.nl/agenda/zomeravond-met-jan-taminiau-x-mieke-boon
  PersonsMieke Boon