Brug tussen mobiliteit en ITC

Gio Huisken

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Capgemini? Is dat niet die ICT-boer? Ja. En nee. Bij velen staat Capgemini bekend als een kwalitatief hoogwaardige system integrator. Echter, binnen de verkeerskundige wereld wordt Capgemini steeds meer gezien als een deskundige partij die in staat is om bruggen te bouwen tussen mobiliteit en ICT met kennis van beide velden. Daarbij staat het belang van het te realiseren mobiliteitsdoel altijd helder voor ogen en wordt ICT slechts als een middel gezien om dat doel te bereiken. Aangezien ICT een steeds belangrijker rol speelt in de mobiliteitswereld wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op Capgemini, vooral voor rollen in proces- en programmamanagement, waarbij het denken in architecturen altijd een belangrijke plaats inneemt. Wat betekent dit nu in de praktijk? Dat zal ik laten zien aan de hand van twee programma’s waar ik bij betrokken ben (geweest).
Original languageUndefined
Pages (from-to)22-24
JournalConcepTueel
Volume17
Issue number2
Publication statusPublished - 2008

Keywords

  • METIS-247570
  • IR-77308

Cite this

Huisken, G. (2008). Brug tussen mobiliteit en ITC. ConcepTueel, 17(2), 22-24.
Huisken, Gio. / Brug tussen mobiliteit en ITC. In: ConcepTueel. 2008 ; Vol. 17, No. 2. pp. 22-24.
@article{01e0a206dc374b2bb4ba205ab9052ab7,
title = "Brug tussen mobiliteit en ITC",
abstract = "Capgemini? Is dat niet die ICT-boer? Ja. En nee. Bij velen staat Capgemini bekend als een kwalitatief hoogwaardige system integrator. Echter, binnen de verkeerskundige wereld wordt Capgemini steeds meer gezien als een deskundige partij die in staat is om bruggen te bouwen tussen mobiliteit en ICT met kennis van beide velden. Daarbij staat het belang van het te realiseren mobiliteitsdoel altijd helder voor ogen en wordt ICT slechts als een middel gezien om dat doel te bereiken. Aangezien ICT een steeds belangrijker rol speelt in de mobiliteitswereld wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op Capgemini, vooral voor rollen in proces- en programmamanagement, waarbij het denken in architecturen altijd een belangrijke plaats inneemt. Wat betekent dit nu in de praktijk? Dat zal ik laten zien aan de hand van twee programma’s waar ik bij betrokken ben (geweest).",
keywords = "METIS-247570, IR-77308",
author = "Gio Huisken",
year = "2008",
language = "Undefined",
volume = "17",
pages = "22--24",
journal = "ConcepTueel",
publisher = "University of Twente",
number = "2",

}

Huisken, G 2008, 'Brug tussen mobiliteit en ITC', ConcepTueel, vol. 17, no. 2, pp. 22-24.

Brug tussen mobiliteit en ITC. / Huisken, Gio.

In: ConcepTueel, Vol. 17, No. 2, 2008, p. 22-24.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Brug tussen mobiliteit en ITC

AU - Huisken, Gio

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Capgemini? Is dat niet die ICT-boer? Ja. En nee. Bij velen staat Capgemini bekend als een kwalitatief hoogwaardige system integrator. Echter, binnen de verkeerskundige wereld wordt Capgemini steeds meer gezien als een deskundige partij die in staat is om bruggen te bouwen tussen mobiliteit en ICT met kennis van beide velden. Daarbij staat het belang van het te realiseren mobiliteitsdoel altijd helder voor ogen en wordt ICT slechts als een middel gezien om dat doel te bereiken. Aangezien ICT een steeds belangrijker rol speelt in de mobiliteitswereld wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op Capgemini, vooral voor rollen in proces- en programmamanagement, waarbij het denken in architecturen altijd een belangrijke plaats inneemt. Wat betekent dit nu in de praktijk? Dat zal ik laten zien aan de hand van twee programma’s waar ik bij betrokken ben (geweest).

AB - Capgemini? Is dat niet die ICT-boer? Ja. En nee. Bij velen staat Capgemini bekend als een kwalitatief hoogwaardige system integrator. Echter, binnen de verkeerskundige wereld wordt Capgemini steeds meer gezien als een deskundige partij die in staat is om bruggen te bouwen tussen mobiliteit en ICT met kennis van beide velden. Daarbij staat het belang van het te realiseren mobiliteitsdoel altijd helder voor ogen en wordt ICT slechts als een middel gezien om dat doel te bereiken. Aangezien ICT een steeds belangrijker rol speelt in de mobiliteitswereld wordt ook steeds vaker een beroep gedaan op Capgemini, vooral voor rollen in proces- en programmamanagement, waarbij het denken in architecturen altijd een belangrijke plaats inneemt. Wat betekent dit nu in de praktijk? Dat zal ik laten zien aan de hand van twee programma’s waar ik bij betrokken ben (geweest).

KW - METIS-247570

KW - IR-77308

M3 - Article

VL - 17

SP - 22

EP - 24

JO - ConcepTueel

JF - ConcepTueel

IS - 2

ER -

Huisken G. Brug tussen mobiliteit en ITC. ConcepTueel. 2008;17(2):22-24.