De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie

Ige F. Dekker, Ramses A. Wessel, I.F. Dekker

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademicpeer-review

Original languageDutch
Title of host publicationDe aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid
EditorsL.F.M. Besselink, R. Nehmelman, E.F.D. Engelhard
Place of PublicationNijmegen
PublisherWolf Legal Publishers
Pages??-??
Number of pages150
ISBN (Print)9789058505439
Publication statusPublished - 2010

Publication series

NamePublikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties
PublisherWolf Legal Publishers
Number14

Keywords

  • IR-77162
  • METIS-268674

Cite this

Dekker, I. F., Wessel, R. A., & Dekker, I. F. (2010). De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie. In L. F. M. Besselink, R. Nehmelman, & E. F. D. Engelhard (Eds.), De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid (pp. ??-??). (Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties; No. 14). Nijmegen: Wolf Legal Publishers.
Dekker, Ige F. ; Wessel, Ramses A. ; Dekker, I.F. / De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie. De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid. editor / L.F.M. Besselink ; R. Nehmelman ; E.F.D. Engelhard. Nijmegen : Wolf Legal Publishers, 2010. pp. ??-?? (Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties; 14).
@inbook{c13345121b57481a99a7f72750a1deb8,
title = "De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie",
keywords = "IR-77162, METIS-268674",
author = "Dekker, {Ige F.} and Wessel, {Ramses A.} and I.F. Dekker",
year = "2010",
language = "Dutch",
isbn = "9789058505439",
series = "Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties",
publisher = "Wolf Legal Publishers",
number = "14",
pages = "??--??",
editor = "L.F.M. Besselink and R. Nehmelman and E.F.D. Engelhard",
booktitle = "De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid",
address = "Netherlands",

}

Dekker, IF, Wessel, RA & Dekker, IF 2010, De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie. in LFM Besselink, R Nehmelman & EFD Engelhard (eds), De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid. Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties, no. 14, Wolf Legal Publishers, Nijmegen, pp. ??-??.

De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie. / Dekker, Ige F.; Wessel, Ramses A.; Dekker, I.F.

De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid. ed. / L.F.M. Besselink; R. Nehmelman; E.F.D. Engelhard. Nijmegen : Wolf Legal Publishers, 2010. p. ??-?? (Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties; No. 14).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademicpeer-review

TY - CHAP

T1 - De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie

AU - Dekker, Ige F.

AU - Wessel, Ramses A.

AU - Dekker, I.F.

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - IR-77162

KW - METIS-268674

M3 - Chapter

SN - 9789058505439

T3 - Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties

SP - ??-??

BT - De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid

A2 - Besselink, L.F.M.

A2 - Nehmelman, R.

A2 - Engelhard, E.F.D.

PB - Wolf Legal Publishers

CY - Nijmegen

ER -

Dekker IF, Wessel RA, Dekker IF. De aangesproken lidstaat. De internationale aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van de staat als lid van een internationale organisatie. In Besselink LFM, Nehmelman R, Engelhard EFD, editors, De aangesproken staat: verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en immuniteit van de overheid. Nijmegen: Wolf Legal Publishers. 2010. p. ??-??. (Publikaties van de Staatsrechtkring, Staatsrechtconferenties; 14).