De essentie van social media

Research output: Book/ReportBookProfessional

184 Downloads (Pure)

Abstract

De opkomst van social media is een fenomeen. Omvang van persoonlijk gebruik, maar ook gebruik door organisaties neemt bijna dagelijks sterk toe. Waardoor komt de groei? Hoe ga je er verantwoord en succesvol mee om? Van groot belang bij zulke vragen is inzicht in wat deze media zijn, ofwel wat is de essentie van social media? In dit white paper beschrijven we de zeven karakteristieken die wij gebruiken om die essentie te begrijpen en om organisaties te adviseren en te begeleiden in het maken van hun keuzes.
Original languageDutch
Place of PublicationLeeuwarden
PublisherNHL Hogeschool
Number of pages5
Publication statusPublished - 2013

Publication series

NameWhite paper Sowijs
PublisherNHL Hogeschool

Keywords

  • METIS-299306
  • IR-88060

Cite this

de Vries, S. A., & Vollenbroek, W. B. (2013). De essentie van social media. (White paper Sowijs). Leeuwarden: NHL Hogeschool.
de Vries, Sjoerd A. ; Vollenbroek, Wouter Bernardus. / De essentie van social media. Leeuwarden : NHL Hogeschool, 2013. 5 p. (White paper Sowijs).
@book{d760ac55121c466f826607ed29e34db0,
title = "De essentie van social media",
abstract = "De opkomst van social media is een fenomeen. Omvang van persoonlijk gebruik, maar ook gebruik door organisaties neemt bijna dagelijks sterk toe. Waardoor komt de groei? Hoe ga je er verantwoord en succesvol mee om? Van groot belang bij zulke vragen is inzicht in wat deze media zijn, ofwel wat is de essentie van social media? In dit white paper beschrijven we de zeven karakteristieken die wij gebruiken om die essentie te begrijpen en om organisaties te adviseren en te begeleiden in het maken van hun keuzes.",
keywords = "METIS-299306, IR-88060",
author = "{de Vries}, {Sjoerd A.} and Vollenbroek, {Wouter Bernardus}",
year = "2013",
language = "Dutch",
series = "White paper Sowijs",
publisher = "NHL Hogeschool",

}

de Vries, SA & Vollenbroek, WB 2013, De essentie van social media. White paper Sowijs, NHL Hogeschool, Leeuwarden.

De essentie van social media. / de Vries, Sjoerd A.; Vollenbroek, Wouter Bernardus.

Leeuwarden : NHL Hogeschool, 2013. 5 p. (White paper Sowijs).

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - De essentie van social media

AU - de Vries, Sjoerd A.

AU - Vollenbroek, Wouter Bernardus

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - De opkomst van social media is een fenomeen. Omvang van persoonlijk gebruik, maar ook gebruik door organisaties neemt bijna dagelijks sterk toe. Waardoor komt de groei? Hoe ga je er verantwoord en succesvol mee om? Van groot belang bij zulke vragen is inzicht in wat deze media zijn, ofwel wat is de essentie van social media? In dit white paper beschrijven we de zeven karakteristieken die wij gebruiken om die essentie te begrijpen en om organisaties te adviseren en te begeleiden in het maken van hun keuzes.

AB - De opkomst van social media is een fenomeen. Omvang van persoonlijk gebruik, maar ook gebruik door organisaties neemt bijna dagelijks sterk toe. Waardoor komt de groei? Hoe ga je er verantwoord en succesvol mee om? Van groot belang bij zulke vragen is inzicht in wat deze media zijn, ofwel wat is de essentie van social media? In dit white paper beschrijven we de zeven karakteristieken die wij gebruiken om die essentie te begrijpen en om organisaties te adviseren en te begeleiden in het maken van hun keuzes.

KW - METIS-299306

KW - IR-88060

M3 - Book

T3 - White paper Sowijs

BT - De essentie van social media

PB - NHL Hogeschool

CY - Leeuwarden

ER -

de Vries SA, Vollenbroek WB. De essentie van social media. Leeuwarden: NHL Hogeschool, 2013. 5 p. (White paper Sowijs).