De lotgevallen van decubituspreventie. Implementatie in de praktijk.

L. Bosker, G.C. Grijns, Marcel E. Pieterse

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  Abstract

  Boekje vanuit de praktijk van consulenten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg over decubituspreventie: problemen én oplossingen. Een waardevolle uitgave voor iedereen die zich bezig houdt met het voorkomen van decubitus én voor iedereen die dat hoognodig zou moeten doen. Hoofdstukken: 1. Probleem aan de kaak stellen. 2. Uitzoeken wat de oorzaken zijn. 3. Plannmatige veranderingen in gang zetten. 4. Zorgen dat het beklijft. Met adressenlijst en uitvoerige literatuurlijst.
  Original languageUndefined
  Place of PublicationWoerden
  PublisherNIGZ
  Number of pages48
  ISBN (Print)90-6928-233-X
  Publication statusPublished - 2002

  Keywords

  • METIS-208575

  Cite this

  @book{7d6655910970470388e15835c4e022fd,
  title = "De lotgevallen van decubituspreventie. Implementatie in de praktijk.",
  abstract = "Boekje vanuit de praktijk van consulenten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg over decubituspreventie: problemen {\'e}n oplossingen. Een waardevolle uitgave voor iedereen die zich bezig houdt met het voorkomen van decubitus {\'e}n voor iedereen die dat hoognodig zou moeten doen. Hoofdstukken: 1. Probleem aan de kaak stellen. 2. Uitzoeken wat de oorzaken zijn. 3. Plannmatige veranderingen in gang zetten. 4. Zorgen dat het beklijft. Met adressenlijst en uitvoerige literatuurlijst.",
  keywords = "METIS-208575",
  author = "L. Bosker and G.C. Grijns and Pieterse, {Marcel E.}",
  year = "2002",
  language = "Undefined",
  isbn = "90-6928-233-X",
  publisher = "NIGZ",

  }

  De lotgevallen van decubituspreventie. Implementatie in de praktijk. / Bosker, L.; Grijns, G.C.; Pieterse, Marcel E.

  Woerden : NIGZ, 2002. 48 p.

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De lotgevallen van decubituspreventie. Implementatie in de praktijk.

  AU - Bosker, L.

  AU - Grijns, G.C.

  AU - Pieterse, Marcel E.

  PY - 2002

  Y1 - 2002

  N2 - Boekje vanuit de praktijk van consulenten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg over decubituspreventie: problemen én oplossingen. Een waardevolle uitgave voor iedereen die zich bezig houdt met het voorkomen van decubitus én voor iedereen die dat hoognodig zou moeten doen. Hoofdstukken: 1. Probleem aan de kaak stellen. 2. Uitzoeken wat de oorzaken zijn. 3. Plannmatige veranderingen in gang zetten. 4. Zorgen dat het beklijft. Met adressenlijst en uitvoerige literatuurlijst.

  AB - Boekje vanuit de praktijk van consulenten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg over decubituspreventie: problemen én oplossingen. Een waardevolle uitgave voor iedereen die zich bezig houdt met het voorkomen van decubitus én voor iedereen die dat hoognodig zou moeten doen. Hoofdstukken: 1. Probleem aan de kaak stellen. 2. Uitzoeken wat de oorzaken zijn. 3. Plannmatige veranderingen in gang zetten. 4. Zorgen dat het beklijft. Met adressenlijst en uitvoerige literatuurlijst.

  KW - METIS-208575

  M3 - Book

  SN - 90-6928-233-X

  BT - De lotgevallen van decubituspreventie. Implementatie in de praktijk.

  PB - NIGZ

  CY - Woerden

  ER -