Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie

G.J. Bos, C.G.M. Jenniskens

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Abstract

  In de periode van 1 september 2003 tot en met 31 augustus 2005 is door de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (verder OOST NV) het project Technostarterscoördinatie uitgevoerd. Dit project had het volgende doel:Het verbeteren van de coördinatie van de activiteiten voor technostarters in Overijssel, om zowel inhoudelijk als geografisch te komen tot een goed georganiseerde ondersteuningsstructuur voor technostarters in Overijssel.OOST NV heeft het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (Nikos) van de Universiteit Twente gevraagd om de coördinerende rol van OOST NV in het technostarterscoördinatie-project te evalueren. Deze rapportage bevat de resultaten van dit evaluatieonderzoek. Alvorens deze te presenteren zal de gevolgde onderzoeksaanpak worden beschreven. In het laatste deel van deze rapportage worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd.
  Original languageUndefined
  Place of PublicationEnschede
  PublisherNetherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS)
  Number of pages8
  Publication statusPublished - 2005

  Keywords

  • METIS-225196

  Cite this

  Bos, G. J., & Jenniskens, C. G. M. (2005). Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie. Enschede: Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS).
  Bos, G.J. ; Jenniskens, C.G.M. / Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie. Enschede : Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS), 2005. 8 p.
  @book{bfa64351e6c9410094dcd68c3a710dfd,
  title = "Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostartersco{\"o}rdinatie",
  abstract = "In de periode van 1 september 2003 tot en met 31 augustus 2005 is door de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (verder OOST NV) het project Technostartersco{\"o}rdinatie uitgevoerd. Dit project had het volgende doel:Het verbeteren van de co{\"o}rdinatie van de activiteiten voor technostarters in Overijssel, om zowel inhoudelijk als geografisch te komen tot een goed georganiseerde ondersteuningsstructuur voor technostarters in Overijssel.OOST NV heeft het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (Nikos) van de Universiteit Twente gevraagd om de co{\"o}rdinerende rol van OOST NV in het technostartersco{\"o}rdinatie-project te evalueren. Deze rapportage bevat de resultaten van dit evaluatieonderzoek. Alvorens deze te presenteren zal de gevolgde onderzoeksaanpak worden beschreven. In het laatste deel van deze rapportage worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd.",
  keywords = "METIS-225196",
  author = "G.J. Bos and C.G.M. Jenniskens",
  year = "2005",
  language = "Undefined",
  publisher = "Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS)",
  address = "Netherlands",

  }

  Bos, GJ & Jenniskens, CGM 2005, Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie. Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS), Enschede.

  Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie. / Bos, G.J.; Jenniskens, C.G.M.

  Enschede : Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS), 2005. 8 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie

  AU - Bos, G.J.

  AU - Jenniskens, C.G.M.

  PY - 2005

  Y1 - 2005

  N2 - In de periode van 1 september 2003 tot en met 31 augustus 2005 is door de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (verder OOST NV) het project Technostarterscoördinatie uitgevoerd. Dit project had het volgende doel:Het verbeteren van de coördinatie van de activiteiten voor technostarters in Overijssel, om zowel inhoudelijk als geografisch te komen tot een goed georganiseerde ondersteuningsstructuur voor technostarters in Overijssel.OOST NV heeft het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (Nikos) van de Universiteit Twente gevraagd om de coördinerende rol van OOST NV in het technostarterscoördinatie-project te evalueren. Deze rapportage bevat de resultaten van dit evaluatieonderzoek. Alvorens deze te presenteren zal de gevolgde onderzoeksaanpak worden beschreven. In het laatste deel van deze rapportage worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd.

  AB - In de periode van 1 september 2003 tot en met 31 augustus 2005 is door de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (verder OOST NV) het project Technostarterscoördinatie uitgevoerd. Dit project had het volgende doel:Het verbeteren van de coördinatie van de activiteiten voor technostarters in Overijssel, om zowel inhoudelijk als geografisch te komen tot een goed georganiseerde ondersteuningsstructuur voor technostarters in Overijssel.OOST NV heeft het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap (Nikos) van de Universiteit Twente gevraagd om de coördinerende rol van OOST NV in het technostarterscoördinatie-project te evalueren. Deze rapportage bevat de resultaten van dit evaluatieonderzoek. Alvorens deze te presenteren zal de gevolgde onderzoeksaanpak worden beschreven. In het laatste deel van deze rapportage worden de belangrijkste conclusies gepresenteerd.

  KW - METIS-225196

  M3 - Report

  BT - Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie

  PB - Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS)

  CY - Enschede

  ER -

  Bos GJ, Jenniskens CGM. Evaluatie - Rol van de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV in het project Technostarterscoördinatie. Enschede: Netherlands Institute for Knowledge Intensive Entrepreneurship (NIKOS), 2005. 8 p.