Excelleren doe je niet alleen

Research output: Contribution to journalArticleAcademic

Abstract

Het bevorderen van Excellentie door Coöperatief Onderzoekend en Ontwerpend Leren, kortweg BE COOL. De Universiteit Twente en het samenwerkingsverband Lelystad ontwierpen een uitdagende lessenserie. De universiteit wilde excellentie stimuleren met behulp van een digitale leeromgeving, en het samenwerkingsverband wilde dat de excellente leerling werd uitgedaagd, maar dan wel binnen zijn eigen klas. Een verslag van een verrassend project.
Original languageDutch
Pages (from-to)10-13
JournalTalent
Volume16
Issue number1
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@article{3137841ed2a546fe9113b951ca973d13,
title = "Excelleren doe je niet alleen",
abstract = "Het bevorderen van Excellentie door Co{\"o}peratief Onderzoekend en Ontwerpend Leren, kortweg BE COOL. De Universiteit Twente en het samenwerkingsverband Lelystad ontwierpen een uitdagende lessenserie. De universiteit wilde excellentie stimuleren met behulp van een digitale leeromgeving, en het samenwerkingsverband wilde dat de excellente leerling werd uitgedaagd, maar dan wel binnen zijn eigen klas. Een verslag van een verrassend project.",
author = "{van Dijk}, {Alieke Mattia} and Eysink, {Tessa H.S.}",
year = "2014",
language = "Dutch",
volume = "16",
pages = "10--13",
journal = "Talent",
issn = "1388-1809",
publisher = "Van Gorcum",
number = "1",

}

Excelleren doe je niet alleen. / van Dijk, Alieke Mattia; Eysink, Tessa H.S.

In: Talent, Vol. 16, No. 1, 2014, p. 10-13.

Research output: Contribution to journalArticleAcademic

TY - JOUR

T1 - Excelleren doe je niet alleen

AU - van Dijk, Alieke Mattia

AU - Eysink, Tessa H.S.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Het bevorderen van Excellentie door Coöperatief Onderzoekend en Ontwerpend Leren, kortweg BE COOL. De Universiteit Twente en het samenwerkingsverband Lelystad ontwierpen een uitdagende lessenserie. De universiteit wilde excellentie stimuleren met behulp van een digitale leeromgeving, en het samenwerkingsverband wilde dat de excellente leerling werd uitgedaagd, maar dan wel binnen zijn eigen klas. Een verslag van een verrassend project.

AB - Het bevorderen van Excellentie door Coöperatief Onderzoekend en Ontwerpend Leren, kortweg BE COOL. De Universiteit Twente en het samenwerkingsverband Lelystad ontwierpen een uitdagende lessenserie. De universiteit wilde excellentie stimuleren met behulp van een digitale leeromgeving, en het samenwerkingsverband wilde dat de excellente leerling werd uitgedaagd, maar dan wel binnen zijn eigen klas. Een verslag van een verrassend project.

M3 - Article

VL - 16

SP - 10

EP - 13

JO - Talent

JF - Talent

SN - 1388-1809

IS - 1

ER -