Het onzichtbare circuit

Research output: Book/ReportBookAcademic

17 Downloads (Pure)

Abstract

De chip, of geïntegreerde schakeling, heeft in een razend tempo ons leven ingrijpend veranderd. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er weer een nieuwe generatie smartphones, tablets of computers is. Maar dat is het niet. Prof.dr.ir. Bram Nauta, hoogleraar Integrated Circuit Design, laat in zijn rede bij de 52ste Dies Natalis van de Universiteit Twente zien dat er veel wetenschappelijk onderzoek en industriële inspanning achter verborgen gaat. En vooral: creativiteit.
Original languageDutch
Place of PublicationEnschede
PublisherUniversiteit Twente
Publication statusPublished - 29 Nov 2013

Keywords

  • IR-90479

Cite this

Nauta, B. (2013). Het onzichtbare circuit. Enschede: Universiteit Twente.
Nauta, Bram. / Het onzichtbare circuit. Enschede : Universiteit Twente, 2013.
@book{380fd86633384a99b2486f3f7f9efd87,
title = "Het onzichtbare circuit",
abstract = "De chip, of ge{\"i}ntegreerde schakeling, heeft in een razend tempo ons leven ingrijpend veranderd. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er weer een nieuwe generatie smartphones, tablets of computers is. Maar dat is het niet. Prof.dr.ir. Bram Nauta, hoogleraar Integrated Circuit Design, laat in zijn rede bij de 52ste Dies Natalis van de Universiteit Twente zien dat er veel wetenschappelijk onderzoek en industri{\"e}le inspanning achter verborgen gaat. En vooral: creativiteit.",
keywords = "IR-90479",
author = "Bram Nauta",
note = "Diesrede 52ste Dies Natalis",
year = "2013",
month = "11",
day = "29",
language = "Dutch",
publisher = "Universiteit Twente",

}

Nauta, B 2013, Het onzichtbare circuit. Universiteit Twente, Enschede.

Het onzichtbare circuit. / Nauta, Bram.

Enschede : Universiteit Twente, 2013.

Research output: Book/ReportBookAcademic

TY - BOOK

T1 - Het onzichtbare circuit

AU - Nauta, Bram

N1 - Diesrede 52ste Dies Natalis

PY - 2013/11/29

Y1 - 2013/11/29

N2 - De chip, of geïntegreerde schakeling, heeft in een razend tempo ons leven ingrijpend veranderd. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er weer een nieuwe generatie smartphones, tablets of computers is. Maar dat is het niet. Prof.dr.ir. Bram Nauta, hoogleraar Integrated Circuit Design, laat in zijn rede bij de 52ste Dies Natalis van de Universiteit Twente zien dat er veel wetenschappelijk onderzoek en industriële inspanning achter verborgen gaat. En vooral: creativiteit.

AB - De chip, of geïntegreerde schakeling, heeft in een razend tempo ons leven ingrijpend veranderd. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er weer een nieuwe generatie smartphones, tablets of computers is. Maar dat is het niet. Prof.dr.ir. Bram Nauta, hoogleraar Integrated Circuit Design, laat in zijn rede bij de 52ste Dies Natalis van de Universiteit Twente zien dat er veel wetenschappelijk onderzoek en industriële inspanning achter verborgen gaat. En vooral: creativiteit.

KW - IR-90479

M3 - Book

BT - Het onzichtbare circuit

PB - Universiteit Twente

CY - Enschede

ER -

Nauta B. Het onzichtbare circuit. Enschede: Universiteit Twente, 2013.