Hoe word je een Lean Leider?

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

196 Downloads (Pure)

Abstract

Het grootste misverstand dat over Lean bestaat, is dat het alleen de werkvloer aangaat. Lean is meer dan een handige toolbox: het gaat om het continu verbeteren van organisaties op basis van waarde voor klanten en respect voor medewerkers. Leidinggevenden spelen hierbij een cruciale rol. Steeds meer organisaties tuigen daarom Lean leiderschap-ontwikkelingstrajecten op. Maar wat is dat eigenlijk, effectief Lean leiderschap? En hoe wordt u zelf een Lean leider?
Original languageDutch
Pages (from-to)12-15
Number of pages4
JournalSigma
Issue number3
Publication statusPublished - 2017

Cite this

van Dun, Desirée. / Hoe word je een Lean Leider?. In: Sigma. 2017 ; No. 3. pp. 12-15.
@article{bd495d7db12145e688cc66b34f1e3842,
title = "Hoe word je een Lean Leider?",
abstract = "Het grootste misverstand dat over Lean bestaat, is dat het alleen de werkvloer aangaat. Lean is meer dan een handige toolbox: het gaat om het continu verbeteren van organisaties op basis van waarde voor klanten en respect voor medewerkers. Leidinggevenden spelen hierbij een cruciale rol. Steeds meer organisaties tuigen daarom Lean leiderschap-ontwikkelingstrajecten op. Maar wat is dat eigenlijk, effectief Lean leiderschap? En hoe wordt u zelf een Lean leider?",
author = "{van Dun}, Desir{\'e}e",
year = "2017",
language = "Dutch",
pages = "12--15",
journal = "Sigma",
issn = "0166-6967",
publisher = "Vakmedianet",
number = "3",

}

van Dun, D 2017, 'Hoe word je een Lean Leider?', Sigma, no. 3, pp. 12-15.

Hoe word je een Lean Leider? / van Dun, Desirée.

In: Sigma, No. 3, 2017, p. 12-15.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hoe word je een Lean Leider?

AU - van Dun, Desirée

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Het grootste misverstand dat over Lean bestaat, is dat het alleen de werkvloer aangaat. Lean is meer dan een handige toolbox: het gaat om het continu verbeteren van organisaties op basis van waarde voor klanten en respect voor medewerkers. Leidinggevenden spelen hierbij een cruciale rol. Steeds meer organisaties tuigen daarom Lean leiderschap-ontwikkelingstrajecten op. Maar wat is dat eigenlijk, effectief Lean leiderschap? En hoe wordt u zelf een Lean leider?

AB - Het grootste misverstand dat over Lean bestaat, is dat het alleen de werkvloer aangaat. Lean is meer dan een handige toolbox: het gaat om het continu verbeteren van organisaties op basis van waarde voor klanten en respect voor medewerkers. Leidinggevenden spelen hierbij een cruciale rol. Steeds meer organisaties tuigen daarom Lean leiderschap-ontwikkelingstrajecten op. Maar wat is dat eigenlijk, effectief Lean leiderschap? En hoe wordt u zelf een Lean leider?

M3 - Article

SP - 12

EP - 15

JO - Sigma

JF - Sigma

SN - 0166-6967

IS - 3

ER -