HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid

B. van Hulst, Hans de Groot

Research output: Book/ReportReportProfessional

8 Downloads (Pure)

Abstract

Deze studie is een onderdeel van het door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gesubsidieerde programma voor onderzoek en kennisdeling met betrekking tot sturing, innovaties en productiviteit in de publieke sector. Dit programma is op zichzelf weer een onderdeel van allerlei initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het terrein van sociale innovaties, slimmer werken en het nieuwe werken. Het programma is sterk verweven met de beleidsagenda ‘Arbeidsproductiviteit in de publieke sector’. Het programma wordt begeleid door een Programmaraad met leden vanuit beleid en wetenschap.
Original languageDutch
Place of PublicationDelft
PublisherDelft University of Technology
ISBN (Print)978-94-6186-063-7
Publication statusPublished - 2012

Publication series

NameIPSE Studies
PublisherTechnische Universiteit Delft

Keywords

  • METIS-290299
  • IR-82437

Cite this

van Hulst, B., & de Groot, H. (2012). HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid. (IPSE Studies). Delft: Delft University of Technology.
van Hulst, B. ; de Groot, Hans. / HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid. Delft : Delft University of Technology, 2012. (IPSE Studies).
@book{487ef8d08683413c9e9f832a2f666ce3,
title = "HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid",
abstract = "Deze studie is een onderdeel van het door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gesubsidieerde programma voor onderzoek en kennisdeling met betrekking tot sturing, innovaties en productiviteit in de publieke sector. Dit programma is op zichzelf weer een onderdeel van allerlei initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het terrein van sociale innovaties, slimmer werken en het nieuwe werken. Het programma is sterk verweven met de beleidsagenda ‘Arbeidsproductiviteit in de publieke sector’. Het programma wordt begeleid door een Programmaraad met leden vanuit beleid en wetenschap.",
keywords = "METIS-290299, IR-82437",
author = "{van Hulst}, B. and {de Groot}, Hans",
year = "2012",
language = "Dutch",
isbn = "978-94-6186-063-7",
series = "IPSE Studies",
publisher = "Delft University of Technology",
address = "Netherlands",

}

van Hulst, B & de Groot, H 2012, HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid. IPSE Studies, Delft University of Technology, Delft.

HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid. / van Hulst, B.; de Groot, Hans.

Delft : Delft University of Technology, 2012. (IPSE Studies).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid

AU - van Hulst, B.

AU - de Groot, Hans

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Deze studie is een onderdeel van het door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gesubsidieerde programma voor onderzoek en kennisdeling met betrekking tot sturing, innovaties en productiviteit in de publieke sector. Dit programma is op zichzelf weer een onderdeel van allerlei initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het terrein van sociale innovaties, slimmer werken en het nieuwe werken. Het programma is sterk verweven met de beleidsagenda ‘Arbeidsproductiviteit in de publieke sector’. Het programma wordt begeleid door een Programmaraad met leden vanuit beleid en wetenschap.

AB - Deze studie is een onderdeel van het door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gesubsidieerde programma voor onderzoek en kennisdeling met betrekking tot sturing, innovaties en productiviteit in de publieke sector. Dit programma is op zichzelf weer een onderdeel van allerlei initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het terrein van sociale innovaties, slimmer werken en het nieuwe werken. Het programma is sterk verweven met de beleidsagenda ‘Arbeidsproductiviteit in de publieke sector’. Het programma wordt begeleid door een Programmaraad met leden vanuit beleid en wetenschap.

KW - METIS-290299

KW - IR-82437

M3 - Report

SN - 978-94-6186-063-7

T3 - IPSE Studies

BT - HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid

PB - Delft University of Technology

CY - Delft

ER -

van Hulst B, de Groot H. HRM bij Burgerzaken : een empirisch onderzoek naar de effecten van HRM op de kostendoelmatigheid. Delft: Delft University of Technology, 2012. (IPSE Studies).