HRM in context: wat betekent het en hoe gaan we er mee om?

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

588 Downloads (Pure)

Abstract

Op 12 en 13 november jl. vond in Utrecht de tweejaarlijkse internationale conferentie van het Dutch HRM Network plaats. In dit Network zijn vrijwel alle HRM-wetenschappers in Nederland en Vlaanderen verenigd. De conferentie is echter geen Nederlands-Vlaams onderonsje; de helft van de deelnemers komt uit andere landen, waarbij het V.K. altijd sterk vertegenwoordigd is. Het is altijd een goede gelegenheid om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten en de nieuwste HRM-inzichten uit te wisselen. Overigens is dat ‘nieuw’ betrekkelijk, want het kan ook gaan om het herontdekken van oude inzichten die de laatste jaren wat waren weggezakt.
Original languageDutch
Pages (from-to)1-4
JournalTijdschrift voor HRM
Volume2015
Issue number12
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • METIS-319571
  • IR-102534

Cite this

@article{5033f47cfb344983a3363d59ab889f30,
title = "HRM in context: wat betekent het en hoe gaan we er mee om?",
abstract = "Op 12 en 13 november jl. vond in Utrecht de tweejaarlijkse internationale conferentie van het Dutch HRM Network plaats. In dit Network zijn vrijwel alle HRM-wetenschappers in Nederland en Vlaanderen verenigd. De conferentie is echter geen Nederlands-Vlaams onderonsje; de helft van de deelnemers komt uit andere landen, waarbij het V.K. altijd sterk vertegenwoordigd is. Het is altijd een goede gelegenheid om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten en de nieuwste HRM-inzichten uit te wisselen. Overigens is dat ‘nieuw’ betrekkelijk, want het kan ook gaan om het herontdekken van oude inzichten die de laatste jaren wat waren weggezakt.",
keywords = "METIS-319571, IR-102534",
author = "Looise, {Jan C.}",
year = "2015",
language = "Dutch",
volume = "2015",
pages = "1--4",
journal = "Tijdschrift voor HRM",
issn = "1388-1302",
publisher = "Kluwer BedrijfsInformatie",
number = "12",

}

HRM in context: wat betekent het en hoe gaan we er mee om? / Looise, Jan C.

In: Tijdschrift voor HRM, Vol. 2015, No. 12, 2015, p. 1-4.

Research output: Contribution to journalArticleAcademicpeer-review

TY - JOUR

T1 - HRM in context: wat betekent het en hoe gaan we er mee om?

AU - Looise, Jan C.

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Op 12 en 13 november jl. vond in Utrecht de tweejaarlijkse internationale conferentie van het Dutch HRM Network plaats. In dit Network zijn vrijwel alle HRM-wetenschappers in Nederland en Vlaanderen verenigd. De conferentie is echter geen Nederlands-Vlaams onderonsje; de helft van de deelnemers komt uit andere landen, waarbij het V.K. altijd sterk vertegenwoordigd is. Het is altijd een goede gelegenheid om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten en de nieuwste HRM-inzichten uit te wisselen. Overigens is dat ‘nieuw’ betrekkelijk, want het kan ook gaan om het herontdekken van oude inzichten die de laatste jaren wat waren weggezakt.

AB - Op 12 en 13 november jl. vond in Utrecht de tweejaarlijkse internationale conferentie van het Dutch HRM Network plaats. In dit Network zijn vrijwel alle HRM-wetenschappers in Nederland en Vlaanderen verenigd. De conferentie is echter geen Nederlands-Vlaams onderonsje; de helft van de deelnemers komt uit andere landen, waarbij het V.K. altijd sterk vertegenwoordigd is. Het is altijd een goede gelegenheid om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten en de nieuwste HRM-inzichten uit te wisselen. Overigens is dat ‘nieuw’ betrekkelijk, want het kan ook gaan om het herontdekken van oude inzichten die de laatste jaren wat waren weggezakt.

KW - METIS-319571

KW - IR-102534

M3 - Article

VL - 2015

SP - 1

EP - 4

JO - Tijdschrift voor HRM

JF - Tijdschrift voor HRM

SN - 1388-1302

IS - 12

ER -