In de verdediging: Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata

Geertje M. Hek, Mark Timmer

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

4 Downloads (Pure)

Abstract

Sinds september 2012 is Mark Timmer (parttime) wiskundedocent aan het Carmel College Salland te Raalte, waar hij terechtkwam door deel te nemen aan het project ‘Promovendi voor de klas’. Dit hield in dat hij al tijdens zijn promotietraject de eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde heeft behaald. Ter compensatie voor de tijd waarin hij voor de klas stond en werkte aan zijn onderwijsbevoegdheid kreeg hij een aantal maanden verlenging van zijn promotietijd aangeboden. Op 13 september 2013 is Timmer gepromoveerd in de theoretische informatica aan de Universiteit Twente. Hij schreef zijn proefschrift Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata onder begeleiding van prof.dr.ir. Joost-Pieter Katoen, prof.dr. Jaco van de Pol en dr. Mariëlle Stoelinga, en studeerde tevens af als wiskundedocent bij dr. Nellie Verhoef.
Original languageUndefined
Pages (from-to)25-26
Number of pages2
JournalNieuw archief voor wiskunde
Volume15
Issue number1
Publication statusPublished - Mar 2014

Keywords

  • EWI-24660
  • IR-90585
  • METIS-304061

Cite this

@article{979196b42f5e450fb84ad66daf336c55,
title = "In de verdediging: Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata",
abstract = "Sinds september 2012 is Mark Timmer (parttime) wiskundedocent aan het Carmel College Salland te Raalte, waar hij terechtkwam door deel te nemen aan het project ‘Promovendi voor de klas’. Dit hield in dat hij al tijdens zijn promotietraject de eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde heeft behaald. Ter compensatie voor de tijd waarin hij voor de klas stond en werkte aan zijn onderwijsbevoegdheid kreeg hij een aantal maanden verlenging van zijn promotietijd aangeboden. Op 13 september 2013 is Timmer gepromoveerd in de theoretische informatica aan de Universiteit Twente. Hij schreef zijn proefschrift Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata onder begeleiding van prof.dr.ir. Joost-Pieter Katoen, prof.dr. Jaco van de Pol en dr. Mari{\"e}lle Stoelinga, en studeerde tevens af als wiskundedocent bij dr. Nellie Verhoef.",
keywords = "EWI-24660, IR-90585, METIS-304061",
author = "Hek, {Geertje M.} and Mark Timmer",
note = "eemcs-eprint-24660",
year = "2014",
month = "3",
language = "Undefined",
volume = "15",
pages = "25--26",
journal = "Nieuw archief voor wiskunde",
issn = "0028-9825",
publisher = "Wiskundig Genootschap",
number = "1",

}

In de verdediging: Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata. / Hek, Geertje M.; Timmer, Mark.

In: Nieuw archief voor wiskunde, Vol. 15, No. 1, 03.2014, p. 25-26.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - In de verdediging: Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata

AU - Hek, Geertje M.

AU - Timmer, Mark

N1 - eemcs-eprint-24660

PY - 2014/3

Y1 - 2014/3

N2 - Sinds september 2012 is Mark Timmer (parttime) wiskundedocent aan het Carmel College Salland te Raalte, waar hij terechtkwam door deel te nemen aan het project ‘Promovendi voor de klas’. Dit hield in dat hij al tijdens zijn promotietraject de eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde heeft behaald. Ter compensatie voor de tijd waarin hij voor de klas stond en werkte aan zijn onderwijsbevoegdheid kreeg hij een aantal maanden verlenging van zijn promotietijd aangeboden. Op 13 september 2013 is Timmer gepromoveerd in de theoretische informatica aan de Universiteit Twente. Hij schreef zijn proefschrift Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata onder begeleiding van prof.dr.ir. Joost-Pieter Katoen, prof.dr. Jaco van de Pol en dr. Mariëlle Stoelinga, en studeerde tevens af als wiskundedocent bij dr. Nellie Verhoef.

AB - Sinds september 2012 is Mark Timmer (parttime) wiskundedocent aan het Carmel College Salland te Raalte, waar hij terechtkwam door deel te nemen aan het project ‘Promovendi voor de klas’. Dit hield in dat hij al tijdens zijn promotietraject de eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde heeft behaald. Ter compensatie voor de tijd waarin hij voor de klas stond en werkte aan zijn onderwijsbevoegdheid kreeg hij een aantal maanden verlenging van zijn promotietijd aangeboden. Op 13 september 2013 is Timmer gepromoveerd in de theoretische informatica aan de Universiteit Twente. Hij schreef zijn proefschrift Efficient Modelling, Generation and Analysis of Markov Automata onder begeleiding van prof.dr.ir. Joost-Pieter Katoen, prof.dr. Jaco van de Pol en dr. Mariëlle Stoelinga, en studeerde tevens af als wiskundedocent bij dr. Nellie Verhoef.

KW - EWI-24660

KW - IR-90585

KW - METIS-304061

M3 - Article

VL - 15

SP - 25

EP - 26

JO - Nieuw archief voor wiskunde

JF - Nieuw archief voor wiskunde

SN - 0028-9825

IS - 1

ER -