Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport

H.R.G.K. Hack, C.A. Linse, H. van Londen, A. Wagenmakers, E. Wymenga

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Waterschap Rijn en IJssel wil vergunningen verlenen voor tijdelijke grondwaterbemaling om de verlegging van kabels en leidingen mogelijk te maken rondom de aansluiting van de A15
op de A12 en langs de verbreding van de A12 bij Duiven en Zevenaar. Het gaat om onttrekkings- en lozingsvergunningen voor Gasunie, Vitens, Liander en het Waterschap zelf.
Omdat de gezamenlijke grondwateronttrekking groter1 is dan 10 miljoen m3, heeft het Waterschap een milieueffectrapport opgesteld voor de vergunningverleningen.
Original languageEnglish
Place of PublicationUtrecht
PublisherCommissie voor de Millieueffectrapportage (MER)
Number of pages9
Publication statusPublished - 11 Jun 2018

Fingerprint

Language

Cite this

Hack, H. R. G. K., Linse, C. A., van Londen, H., Wagenmakers, A., & Wymenga, E. (2018). Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport. Utrecht: Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER).
Hack, H.R.G.K. ; Linse, C.A. ; van Londen, H. ; Wagenmakers, A. ; Wymenga, E. / Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport. Utrecht : Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER), 2018. 9 p.
@book{85eb6407c80b4860acfd3738333daf33,
title = "Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport",
abstract = "Waterschap Rijn en IJssel wil vergunningen verlenen voor tijdelijke grondwaterbemaling om de verlegging van kabels en leidingen mogelijk te maken rondom de aansluiting van de A15op de A12 en langs de verbreding van de A12 bij Duiven en Zevenaar. Het gaat om onttrekkings- en lozingsvergunningen voor Gasunie, Vitens, Liander en het Waterschap zelf.Omdat de gezamenlijke grondwateronttrekking groter1 is dan 10 miljoen m3, heeft het Waterschap een milieueffectrapport opgesteld voor de vergunningverleningen.",
author = "H.R.G.K. Hack and C.A. Linse and {van Londen}, H. and A. Wagenmakers and E. Wymenga",
year = "2018",
month = "6",
day = "11",
language = "English",
publisher = "Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER)",

}

Hack, HRGK, Linse, CA, van Londen, H, Wagenmakers, A & Wymenga, E 2018, Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport. Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER), Utrecht.

Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport. / Hack, H.R.G.K.; Linse, C.A.; van Londen, H.; Wagenmakers, A.; Wymenga, E.

Utrecht : Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER), 2018. 9 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport

AU - Hack, H.R.G.K.

AU - Linse, C.A.

AU - van Londen, H.

AU - Wagenmakers, A.

AU - Wymenga, E.

PY - 2018/6/11

Y1 - 2018/6/11

N2 - Waterschap Rijn en IJssel wil vergunningen verlenen voor tijdelijke grondwaterbemaling om de verlegging van kabels en leidingen mogelijk te maken rondom de aansluiting van de A15op de A12 en langs de verbreding van de A12 bij Duiven en Zevenaar. Het gaat om onttrekkings- en lozingsvergunningen voor Gasunie, Vitens, Liander en het Waterschap zelf.Omdat de gezamenlijke grondwateronttrekking groter1 is dan 10 miljoen m3, heeft het Waterschap een milieueffectrapport opgesteld voor de vergunningverleningen.

AB - Waterschap Rijn en IJssel wil vergunningen verlenen voor tijdelijke grondwaterbemaling om de verlegging van kabels en leidingen mogelijk te maken rondom de aansluiting van de A15op de A12 en langs de verbreding van de A12 bij Duiven en Zevenaar. Het gaat om onttrekkings- en lozingsvergunningen voor Gasunie, Vitens, Liander en het Waterschap zelf.Omdat de gezamenlijke grondwateronttrekking groter1 is dan 10 miljoen m3, heeft het Waterschap een milieueffectrapport opgesteld voor de vergunningverleningen.

UR - https://ezproxy2.utwente.nl/login?url=https://webapps.itc.utwente.nl/library/2018/scie/hack_lei.pdf

M3 - Report

BT - Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport

PB - Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER)

CY - Utrecht

ER -

Hack HRGK, Linse CA, van Londen H, Wagenmakers A, Wymenga E. Leidingverlegging aanleg A15 (project ViA15) : Toetsingsadvies over het milieueffectrapport. Utrecht: Commissie voor de Millieueffectrapportage (MER), 2018. 9 p.