Lesson study - deel 3: Ervaringen bij de introductie van periodieke bewegingen

Nellie Verhoef, Mark Timmer

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

22 Downloads (Pure)

Abstract

Het eerste artikel in deze serie ging over 'lesson study' als methode om het vak van docent te leren of blijvend te verbeteren. Het tweede artikel beschreef de ervaringen met bewijzen in de meetkunde (zie de paragraaf Info). Dit derde artikel gaat in op lesontwerpen die gaan over de overgang van een meetkundige benadering van de (co)sinus naar de analytische benadering in de vorm van een periodieke beweging. Een onderwerp dat in 4-vwo aan de orde zou komen, en dat de docenten na aan het hart lag.
Original languageDutch
Pages (from-to)173-176
Number of pages4
JournalEuclides
Volume88
Issue number4
Publication statusPublished - Feb 2013

Cite this

@article{5669c1dfbb93427b80b25446bdace2ae,
title = "Lesson study - deel 3: Ervaringen bij de introductie van periodieke bewegingen",
abstract = "Het eerste artikel in deze serie ging over 'lesson study' als methode om het vak van docent te leren of blijvend te verbeteren. Het tweede artikel beschreef de ervaringen met bewijzen in de meetkunde (zie de paragraaf Info). Dit derde artikel gaat in op lesontwerpen die gaan over de overgang van een meetkundige benadering van de (co)sinus naar de analytische benadering in de vorm van een periodieke beweging. Een onderwerp dat in 4-vwo aan de orde zou komen, en dat de docenten na aan het hart lag.",
author = "Nellie Verhoef and Mark Timmer",
year = "2013",
month = "2",
language = "Dutch",
volume = "88",
pages = "173--176",
journal = "Euclides",
issn = "0165-0394",
publisher = "Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren",
number = "4",

}

Lesson study - deel 3 : Ervaringen bij de introductie van periodieke bewegingen. / Verhoef, Nellie; Timmer, Mark.

In: Euclides, Vol. 88, No. 4, 02.2013, p. 173-176.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Lesson study - deel 3

T2 - Ervaringen bij de introductie van periodieke bewegingen

AU - Verhoef, Nellie

AU - Timmer, Mark

PY - 2013/2

Y1 - 2013/2

N2 - Het eerste artikel in deze serie ging over 'lesson study' als methode om het vak van docent te leren of blijvend te verbeteren. Het tweede artikel beschreef de ervaringen met bewijzen in de meetkunde (zie de paragraaf Info). Dit derde artikel gaat in op lesontwerpen die gaan over de overgang van een meetkundige benadering van de (co)sinus naar de analytische benadering in de vorm van een periodieke beweging. Een onderwerp dat in 4-vwo aan de orde zou komen, en dat de docenten na aan het hart lag.

AB - Het eerste artikel in deze serie ging over 'lesson study' als methode om het vak van docent te leren of blijvend te verbeteren. Het tweede artikel beschreef de ervaringen met bewijzen in de meetkunde (zie de paragraaf Info). Dit derde artikel gaat in op lesontwerpen die gaan over de overgang van een meetkundige benadering van de (co)sinus naar de analytische benadering in de vorm van een periodieke beweging. Een onderwerp dat in 4-vwo aan de orde zou komen, en dat de docenten na aan het hart lag.

M3 - Article

VL - 88

SP - 173

EP - 176

JO - Euclides

JF - Euclides

SN - 0165-0394

IS - 4

ER -