Mobiliteit van werknemers en studenten van de UT

Research output: Contribution to conferencePaper

83 Downloads (Pure)

Abstract

Mobiliteitsmanagement is in Nederland enorm in beweging. Dit is in gang gezet door de landelijke Taskforce Mobiliteitsmanagement. Inmiddels hebben vele tientallen werkgevers in Nederland zich verbonden aan een convenant, ook in Twente is dat het geval. De Universiteit Twente is een van 24 werkgevers in de regio Twente die zich heeft verbonden aan het convenant Twente Mobiel, Samen Slim Werken. Daarmee wil de UT een voortrekkersrol vervullen voor wat betreft mobiliteitsmanagementmaatregelen. Het doel van het convenant is reductie van het aantal autokilometers in de spits met gemiddeld 5% rond het jaar 2012.
Original languageUndefined
Pages30-33
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  • IR-77291

Cite this

@conference{ab9bb861c3bf4e31947b647fac9d0bda,
title = "Mobiliteit van werknemers en studenten van de UT",
abstract = "Mobiliteitsmanagement is in Nederland enorm in beweging. Dit is in gang gezet door de landelijke Taskforce Mobiliteitsmanagement. Inmiddels hebben vele tientallen werkgevers in Nederland zich verbonden aan een convenant, ook in Twente is dat het geval. De Universiteit Twente is een van 24 werkgevers in de regio Twente die zich heeft verbonden aan het convenant Twente Mobiel, Samen Slim Werken. Daarmee wil de UT een voortrekkersrol vervullen voor wat betreft mobiliteitsmanagementmaatregelen. Het doel van het convenant is reductie van het aantal autokilometers in de spits met gemiddeld 5{\%} rond het jaar 2012.",
keywords = "IR-77291",
author = "Geurs, {Karst Teunis}",
year = "2011",
language = "Undefined",
pages = "30--33",

}

Mobiliteit van werknemers en studenten van de UT. / Geurs, Karst Teunis.

2011. 30-33.

Research output: Contribution to conferencePaper

TY - CONF

T1 - Mobiliteit van werknemers en studenten van de UT

AU - Geurs, Karst Teunis

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Mobiliteitsmanagement is in Nederland enorm in beweging. Dit is in gang gezet door de landelijke Taskforce Mobiliteitsmanagement. Inmiddels hebben vele tientallen werkgevers in Nederland zich verbonden aan een convenant, ook in Twente is dat het geval. De Universiteit Twente is een van 24 werkgevers in de regio Twente die zich heeft verbonden aan het convenant Twente Mobiel, Samen Slim Werken. Daarmee wil de UT een voortrekkersrol vervullen voor wat betreft mobiliteitsmanagementmaatregelen. Het doel van het convenant is reductie van het aantal autokilometers in de spits met gemiddeld 5% rond het jaar 2012.

AB - Mobiliteitsmanagement is in Nederland enorm in beweging. Dit is in gang gezet door de landelijke Taskforce Mobiliteitsmanagement. Inmiddels hebben vele tientallen werkgevers in Nederland zich verbonden aan een convenant, ook in Twente is dat het geval. De Universiteit Twente is een van 24 werkgevers in de regio Twente die zich heeft verbonden aan het convenant Twente Mobiel, Samen Slim Werken. Daarmee wil de UT een voortrekkersrol vervullen voor wat betreft mobiliteitsmanagementmaatregelen. Het doel van het convenant is reductie van het aantal autokilometers in de spits met gemiddeld 5% rond het jaar 2012.

KW - IR-77291

M3 - Paper

SP - 30

EP - 33

ER -