Parkmanagement: De mismatch tussen vraag en aanbod?

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

14 Downloads (Pure)

Abstract

Menig ontwikkelaar en gemeente gebruiken de term ‘parkmanagement’ als PR-middel om bedrijfslocaties aan te bieden. In vele handreikingen voor parkmanagement worden generieke stappenplannen gepresenteerd voor een succesvolle implementatie hiervan. Er zijn echter vele vormen waardoor de meerwaarde van parkmanagement voor een belangrijk deel zal afhangen van de specifieke situatie, de doelgroep, alsmede het draagvlak bij gebruikers. Dit artikel gaat in op de knelpunten waarmee we te maken krijgen wanneer we de gebruikers willen betrekken in het planproces.
Original languageDutch
Pages (from-to)4-7
JournalBusinessPark magazine
Volume2
Issue number3
Publication statusPublished - 2003

Keywords

  • IR-87451
  • METIS-212139

Cite this

@article{74dd8731c70e4312968004ee2eb38772,
title = "Parkmanagement: De mismatch tussen vraag en aanbod?",
abstract = "Menig ontwikkelaar en gemeente gebruiken de term ‘parkmanagement’ als PR-middel om bedrijfslocaties aan te bieden. In vele handreikingen voor parkmanagement worden generieke stappenplannen gepresenteerd voor een succesvolle implementatie hiervan. Er zijn echter vele vormen waardoor de meerwaarde van parkmanagement voor een belangrijk deel zal afhangen van de specifieke situatie, de doelgroep, alsmede het draagvlak bij gebruikers. Dit artikel gaat in op de knelpunten waarmee we te maken krijgen wanneer we de gebruikers willen betrekken in het planproces.",
keywords = "IR-87451, METIS-212139",
author = "Dewulf, {Geert P.M.R.} and {de Graaf}, {Robin S.}",
year = "2003",
language = "Dutch",
volume = "2",
pages = "4--7",
journal = "BusinessPark magazine",
number = "3",

}

Parkmanagement: De mismatch tussen vraag en aanbod? / Dewulf, Geert P.M.R.; de Graaf, Robin S.

In: BusinessPark magazine, Vol. 2, No. 3, 2003, p. 4-7.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Parkmanagement: De mismatch tussen vraag en aanbod?

AU - Dewulf, Geert P.M.R.

AU - de Graaf, Robin S.

PY - 2003

Y1 - 2003

N2 - Menig ontwikkelaar en gemeente gebruiken de term ‘parkmanagement’ als PR-middel om bedrijfslocaties aan te bieden. In vele handreikingen voor parkmanagement worden generieke stappenplannen gepresenteerd voor een succesvolle implementatie hiervan. Er zijn echter vele vormen waardoor de meerwaarde van parkmanagement voor een belangrijk deel zal afhangen van de specifieke situatie, de doelgroep, alsmede het draagvlak bij gebruikers. Dit artikel gaat in op de knelpunten waarmee we te maken krijgen wanneer we de gebruikers willen betrekken in het planproces.

AB - Menig ontwikkelaar en gemeente gebruiken de term ‘parkmanagement’ als PR-middel om bedrijfslocaties aan te bieden. In vele handreikingen voor parkmanagement worden generieke stappenplannen gepresenteerd voor een succesvolle implementatie hiervan. Er zijn echter vele vormen waardoor de meerwaarde van parkmanagement voor een belangrijk deel zal afhangen van de specifieke situatie, de doelgroep, alsmede het draagvlak bij gebruikers. Dit artikel gaat in op de knelpunten waarmee we te maken krijgen wanneer we de gebruikers willen betrekken in het planproces.

KW - IR-87451

KW - METIS-212139

M3 - Article

VL - 2

SP - 4

EP - 7

JO - BusinessPark magazine

JF - BusinessPark magazine

IS - 3

ER -