President Rechtbank Zutphen (1995) 94/2644 WW4402 (Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij)

Research output: Memorandum/expositionCase noteProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Anticipatie op bestemmingsplan door vrijstelling en verlening van een bouwvergunning. Beslissing tot afgifte verklaring van geen bezwaar wordt voor de mogelijkheid van beroep geacht deel uit te maken van de beschikking waarop zij betrekking heeft. Het besluit tot vaststelling van een nieuw bestemmingsplan is niet juist bekendgemaakt en zal waarschijnlijk geen rechtskracht verkrijgen wegens strijd met art. 3:4 Awb. De gebrekkige motivering voor het gerechtvaardigd zijn om toepassing te geven aan de vrijstellings- en anticipatieprocedure kan niet worden gepasseerd.
Original languageUndefined
File no.35
Publication statusPublished - 1995

Publication series

Name
PublisherSdu
No.35
Volume1995
ISSN (Print)1380-7056

Bibliographical note

Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij

Keywords

  • IR-95438

Cite this

@misc{10adfc42bfc04b418a31b30302168b56,
title = "President Rechtbank Zutphen (1995) 94/2644 WW4402 (Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij)",
abstract = "Anticipatie op bestemmingsplan door vrijstelling en verlening van een bouwvergunning. Beslissing tot afgifte verklaring van geen bezwaar wordt voor de mogelijkheid van beroep geacht deel uit te maken van de beschikking waarop zij betrekking heeft. Het besluit tot vaststelling van een nieuw bestemmingsplan is niet juist bekendgemaakt en zal waarschijnlijk geen rechtskracht verkrijgen wegens strijd met art. 3:4 Awb. De gebrekkige motivering voor het gerechtvaardigd zijn om toepassing te geven aan de vrijstellings- en anticipatieprocedure kan niet worden gepasseerd.",
keywords = "IR-95438",
author = "Heldeweg, {Michiel A.}",
note = "Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij",
year = "1995",
language = "Undefined",
publisher = "Sdu",
number = "35",

}

TY - GEN

T1 - President Rechtbank Zutphen (1995) 94/2644 WW4402 (Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij)

AU - Heldeweg, Michiel A.

N1 - Bekendmaking, Motivering, Belangenafweging, Van rechtswege partij

PY - 1995

Y1 - 1995

N2 - Anticipatie op bestemmingsplan door vrijstelling en verlening van een bouwvergunning. Beslissing tot afgifte verklaring van geen bezwaar wordt voor de mogelijkheid van beroep geacht deel uit te maken van de beschikking waarop zij betrekking heeft. Het besluit tot vaststelling van een nieuw bestemmingsplan is niet juist bekendgemaakt en zal waarschijnlijk geen rechtskracht verkrijgen wegens strijd met art. 3:4 Awb. De gebrekkige motivering voor het gerechtvaardigd zijn om toepassing te geven aan de vrijstellings- en anticipatieprocedure kan niet worden gepasseerd.

AB - Anticipatie op bestemmingsplan door vrijstelling en verlening van een bouwvergunning. Beslissing tot afgifte verklaring van geen bezwaar wordt voor de mogelijkheid van beroep geacht deel uit te maken van de beschikking waarop zij betrekking heeft. Het besluit tot vaststelling van een nieuw bestemmingsplan is niet juist bekendgemaakt en zal waarschijnlijk geen rechtskracht verkrijgen wegens strijd met art. 3:4 Awb. De gebrekkige motivering voor het gerechtvaardigd zijn om toepassing te geven aan de vrijstellings- en anticipatieprocedure kan niet worden gepasseerd.

KW - IR-95438

M3 - Case note

ER -