Rechtbank 's-Gravenhage (1996) 94/1517 (Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke rechter als restrechter)

Research output: Memorandum/expositionCase noteProfessional

8 Downloads (Pure)

Abstract

Vordering tot schadevergoeding bij de burgerlijke rechter na afwijzing van het beroep tegen een besluit van het produktschap door het CBB. Dat college is niet aan te merken als een onafhankelijk tribunaal. Eiser dient in staat te worden gesteld zijn zaak alsnog aan een onafhankelijke rechter voor te leggen. Als zodanig is de Rechtbank, als 'restrechter', aan te merken.
Original languageUndefined
File no.73
Publication statusPublished - 1996

Publication series

Name
PublisherSdu
No.73
Volume1996
ISSN (Print)1380-7056

Bibliographical note

Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke
rechter als restrechter

Keywords

  • IR-95445

Cite this

@misc{8116bf83e8ac4c74beea04d28e760552,
title = "Rechtbank 's-Gravenhage (1996) 94/1517 (Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke rechter als restrechter)",
abstract = "Vordering tot schadevergoeding bij de burgerlijke rechter na afwijzing van het beroep tegen een besluit van het produktschap door het CBB. Dat college is niet aan te merken als een onafhankelijk tribunaal. Eiser dient in staat te worden gesteld zijn zaak alsnog aan een onafhankelijke rechter voor te leggen. Als zodanig is de Rechtbank, als 'restrechter', aan te merken.",
keywords = "IR-95445",
author = "Heldeweg, {Michiel A.}",
note = "Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke rechter als restrechter",
year = "1996",
language = "Undefined",
publisher = "Sdu",
number = "73",

}

TY - GEN

T1 - Rechtbank 's-Gravenhage (1996) 94/1517 (Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke rechter als restrechter)

AU - Heldeweg, Michiel A.

N1 - Ontvankelijkheid: het CBB is geen onafhankelijk tribunaal, burgerlijke rechter als restrechter

PY - 1996

Y1 - 1996

N2 - Vordering tot schadevergoeding bij de burgerlijke rechter na afwijzing van het beroep tegen een besluit van het produktschap door het CBB. Dat college is niet aan te merken als een onafhankelijk tribunaal. Eiser dient in staat te worden gesteld zijn zaak alsnog aan een onafhankelijke rechter voor te leggen. Als zodanig is de Rechtbank, als 'restrechter', aan te merken.

AB - Vordering tot schadevergoeding bij de burgerlijke rechter na afwijzing van het beroep tegen een besluit van het produktschap door het CBB. Dat college is niet aan te merken als een onafhankelijk tribunaal. Eiser dient in staat te worden gesteld zijn zaak alsnog aan een onafhankelijke rechter voor te leggen. Als zodanig is de Rechtbank, als 'restrechter', aan te merken.

KW - IR-95445

M3 - Case note

ER -