Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie

Hubrecht A. van Vuuren, Ilse van Ravenstein, Iris Notschaele, Astrid Neefs

Research output: Book/ReportReportProfessional

193 Downloads (Pure)

Abstract

In april 2011 heeft er voor het eerst het Trendonderzoek Interne Communicatie plaatsgevonden in Nederland en België. De doelstelling van dit onderzoek was het verkrijgen van inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de interne communicatie en de professionals die daarin werkzaam zijn.
Original languageDutch
Place of PublicationNijmegen
PublisherInvolve
Number of pages20
Publication statusPublished - 2011

Publication series

Name
PublisherInvolve

Keywords

  • METIS-280789
  • IR-104315

Cite this

van Vuuren, H. A., van Ravenstein, I., Notschaele, I., & Neefs, A. (2011). Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie. Nijmegen: Involve.
van Vuuren, Hubrecht A. ; van Ravenstein, Ilse ; Notschaele, Iris ; Neefs, Astrid. / Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie. Nijmegen : Involve, 2011. 20 p.
@book{975ff4f0fd104bfd97123e3321df8dae,
title = "Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie",
abstract = "In april 2011 heeft er voor het eerst het Trendonderzoek Interne Communicatie plaatsgevonden in Nederland en Belgi{\"e}. De doelstelling van dit onderzoek was het verkrijgen van inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de interne communicatie en de professionals die daarin werkzaam zijn.",
keywords = "METIS-280789, IR-104315",
author = "{van Vuuren}, {Hubrecht A.} and {van Ravenstein}, Ilse and Iris Notschaele and Astrid Neefs",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Involve",

}

van Vuuren, HA, van Ravenstein, I, Notschaele, I & Neefs, A 2011, Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie. Involve, Nijmegen.

Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie. / van Vuuren, Hubrecht A.; van Ravenstein, Ilse; Notschaele, Iris; Neefs, Astrid.

Nijmegen : Involve, 2011. 20 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie

AU - van Vuuren, Hubrecht A.

AU - van Ravenstein, Ilse

AU - Notschaele, Iris

AU - Neefs, Astrid

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - In april 2011 heeft er voor het eerst het Trendonderzoek Interne Communicatie plaatsgevonden in Nederland en België. De doelstelling van dit onderzoek was het verkrijgen van inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de interne communicatie en de professionals die daarin werkzaam zijn.

AB - In april 2011 heeft er voor het eerst het Trendonderzoek Interne Communicatie plaatsgevonden in Nederland en België. De doelstelling van dit onderzoek was het verkrijgen van inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van de interne communicatie en de professionals die daarin werkzaam zijn.

KW - METIS-280789

KW - IR-104315

M3 - Report

BT - Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie

PB - Involve

CY - Nijmegen

ER -

van Vuuren HA, van Ravenstein I, Notschaele I, Neefs A. Resultaten rapport kwantitatieve deel trendonderzoek interne communicatie. Nijmegen: Involve, 2011. 20 p.