Reuma & alternatieve behandelmethoden: Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen

Johannes J. Rasker, Bart van den Bemt

Research output: Book/ReportBookProfessional

Abstract

Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Door de pijn en de beperkingen heeft de ziekte bij veel mensen invloed op het dagelijks leven. Behalve het bezoeken van reumatologen en orthopeden gaan mensen met reumatische aandoeningen vaak op zoek naar alternatieve behandelmethoden. Internet is voor velen een belangrijke informatiebron maar helaas niet altijd even betrouwbaar. Voor professor Hans Rasker en doctor Bart van den Bemt reden om bijna alle behandelmethoden te rubriceren en op heldere wijze te beschrijven in het nieuwe standaardwerk Reuma & Alternatieve behandelmethoden.
Original languageEnglish
PublisherEdicola Publishing
Number of pages436
Edition3e geheel herziene ed.
ISBN (Print)978-94-92500-56-4
Publication statusPublished - Jan 2018

Fingerprint

Internet

Cite this

Rasker, J. J., & van den Bemt, B. (2018). Reuma & alternatieve behandelmethoden: Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen. (3e geheel herziene ed. ed.) Edicola Publishing.
Rasker, Johannes J. ; van den Bemt, Bart. / Reuma & alternatieve behandelmethoden : Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen. 3e geheel herziene ed. ed. Edicola Publishing, 2018. 436 p.
@book{e81e8157d37241b9bcffc7c818ee77db,
title = "Reuma & alternatieve behandelmethoden: Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen",
abstract = "Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Door de pijn en de beperkingen heeft de ziekte bij veel mensen invloed op het dagelijks leven. Behalve het bezoeken van reumatologen en orthopeden gaan mensen met reumatische aandoeningen vaak op zoek naar alternatieve behandelmethoden. Internet is voor velen een belangrijke informatiebron maar helaas niet altijd even betrouwbaar. Voor professor Hans Rasker en doctor Bart van den Bemt reden om bijna alle behandelmethoden te rubriceren en op heldere wijze te beschrijven in het nieuwe standaardwerk Reuma & Alternatieve behandelmethoden.",
author = "Rasker, {Johannes J.} and {van den Bemt}, Bart",
year = "2018",
month = "1",
language = "English",
isbn = "978-94-92500-56-4",
publisher = "Edicola Publishing",
address = "Netherlands",
edition = "3e geheel herziene ed.",

}

Rasker, JJ & van den Bemt, B 2018, Reuma & alternatieve behandelmethoden: Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen. 3e geheel herziene ed. edn, Edicola Publishing.

Reuma & alternatieve behandelmethoden : Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen. / Rasker, Johannes J.; van den Bemt, Bart.

3e geheel herziene ed. ed. Edicola Publishing, 2018. 436 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Reuma & alternatieve behandelmethoden

T2 - Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen

AU - Rasker, Johannes J.

AU - van den Bemt, Bart

PY - 2018/1

Y1 - 2018/1

N2 - Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Door de pijn en de beperkingen heeft de ziekte bij veel mensen invloed op het dagelijks leven. Behalve het bezoeken van reumatologen en orthopeden gaan mensen met reumatische aandoeningen vaak op zoek naar alternatieve behandelmethoden. Internet is voor velen een belangrijke informatiebron maar helaas niet altijd even betrouwbaar. Voor professor Hans Rasker en doctor Bart van den Bemt reden om bijna alle behandelmethoden te rubriceren en op heldere wijze te beschrijven in het nieuwe standaardwerk Reuma & Alternatieve behandelmethoden.

AB - Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Door de pijn en de beperkingen heeft de ziekte bij veel mensen invloed op het dagelijks leven. Behalve het bezoeken van reumatologen en orthopeden gaan mensen met reumatische aandoeningen vaak op zoek naar alternatieve behandelmethoden. Internet is voor velen een belangrijke informatiebron maar helaas niet altijd even betrouwbaar. Voor professor Hans Rasker en doctor Bart van den Bemt reden om bijna alle behandelmethoden te rubriceren en op heldere wijze te beschrijven in het nieuwe standaardwerk Reuma & Alternatieve behandelmethoden.

UR - http://www.veltman-uitgevers.nl/spiritualiteit-en-gezondheid/2392-reuma-alternatieve-behandelmethoden-9789492500564.html

M3 - Book

SN - 978-94-92500-56-4

BT - Reuma & alternatieve behandelmethoden

PB - Edicola Publishing

ER -

Rasker JJ, van den Bemt B. Reuma & alternatieve behandelmethoden: Handzame gids met nieuwe inzichten en ontwikkelingen. 3e geheel herziene ed. ed. Edicola Publishing, 2018. 436 p.