Selfdetermination in nursing homes: Promoting wellbeing and engagement of residents and nurses in nursing homes

Noortje Kloos, H.R. Trompetter, Ernst Thomas Bohlmeijer, Gerben Johan Westerhof

Research output: Other contributionOther research output

Abstract

Ook voor bewoners van woonzorgcentra is de vervulling van de psychologische basisbehoeften belangrijk voor het welbevinden. Zorgmedewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Hoe verhoog je hun aandacht voor welbevinden en hoe kunnen ze de vervulling van de psychologische basisbehoeften gebruiken om het welbevinden van de bewoners te verhogen?
Original languageEnglish
Place of PublicationEnschede
Publication statusPublished - 21 Sep 2016

Fingerprint

Nursing Homes
Nurses

Keywords

  • METIS-320111

Cite this

@misc{9785e611aa794778a8702834b9132af2,
title = "Selfdetermination in nursing homes: Promoting wellbeing and engagement of residents and nurses in nursing homes",
abstract = "Ook voor bewoners van woonzorgcentra is de vervulling van de psychologische basisbehoeften belangrijk voor het welbevinden. Zorgmedewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Hoe verhoog je hun aandacht voor welbevinden en hoe kunnen ze de vervulling van de psychologische basisbehoeften gebruiken om het welbevinden van de bewoners te verhogen?",
keywords = "METIS-320111",
author = "Noortje Kloos and H.R. Trompetter and Bohlmeijer, {Ernst Thomas} and Westerhof, {Gerben Johan}",
year = "2016",
month = "9",
day = "21",
language = "English",
type = "Other",

}

Selfdetermination in nursing homes: Promoting wellbeing and engagement of residents and nurses in nursing homes. / Kloos, Noortje; Trompetter, H.R.; Bohlmeijer, Ernst Thomas; Westerhof, Gerben Johan.

Enschede. 2016, .

Research output: Other contributionOther research output

TY - GEN

T1 - Selfdetermination in nursing homes: Promoting wellbeing and engagement of residents and nurses in nursing homes

AU - Kloos, Noortje

AU - Trompetter, H.R.

AU - Bohlmeijer, Ernst Thomas

AU - Westerhof, Gerben Johan

PY - 2016/9/21

Y1 - 2016/9/21

N2 - Ook voor bewoners van woonzorgcentra is de vervulling van de psychologische basisbehoeften belangrijk voor het welbevinden. Zorgmedewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Hoe verhoog je hun aandacht voor welbevinden en hoe kunnen ze de vervulling van de psychologische basisbehoeften gebruiken om het welbevinden van de bewoners te verhogen?

AB - Ook voor bewoners van woonzorgcentra is de vervulling van de psychologische basisbehoeften belangrijk voor het welbevinden. Zorgmedewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Hoe verhoog je hun aandacht voor welbevinden en hoe kunnen ze de vervulling van de psychologische basisbehoeften gebruiken om het welbevinden van de bewoners te verhogen?

KW - METIS-320111

M3 - Other contribution

CY - Enschede

ER -