Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'

Pauline van den Berg, Theo Arentze, Suzette Vinken, Karst Teunis Geurs

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Op de technische Universiteit Eindhoven wordt in samenwerking met de Universiteit Twente een nieuw elektrische fiets ontwikkeld: de solar bike. Dit is een elektrische fiets met zonnecellen in het voorwiel. Het 'zonnewiel' wordt ontwikkeld door Abby, een startup van studenten van de TU/e. Naast techniek wordt ook de markt voor solarbikes verkend. Een ontwikkelingsverhaal.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2 Jun 2017

Cite this

van den Berg, P. (Author), Arentze, T. (Author), Vinken, S. (Author), & Geurs, K. T. (Author). (2017). Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'. Web publication/site
van den Berg, Pauline (Author) ; Arentze, Theo (Author) ; Vinken, Suzette (Author) ; Geurs, Karst Teunis (Author). / Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'. [Web publication/site].
@misc{d6ec8724618d42ea9f109ef90a4c9138,
title = "Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'",
abstract = "Op de technische Universiteit Eindhoven wordt in samenwerking met de Universiteit Twente een nieuw elektrische fiets ontwikkeld: de solar bike. Dit is een elektrische fiets met zonnecellen in het voorwiel. Het 'zonnewiel' wordt ontwikkeld door Abby, een startup van studenten van de TU/e. Naast techniek wordt ook de markt voor solarbikes verkend. Een ontwikkelingsverhaal.",
author = "{van den Berg}, Pauline and Theo Arentze and Suzette Vinken and Geurs, {Karst Teunis}",
year = "2017",
month = "6",
day = "2",
language = "Dutch",

}

van den Berg, P, Arentze, T, Vinken, S & Geurs, KT, Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel', 2017, Web publication/site.
Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'. van den Berg, Pauline (Author); Arentze, Theo (Author); Vinken, Suzette (Author); Geurs, Karst Teunis (Author). 2017.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel'

AU - van den Berg, Pauline

AU - Arentze, Theo

AU - Vinken, Suzette

AU - Geurs, Karst Teunis

PY - 2017/6/2

Y1 - 2017/6/2

N2 - Op de technische Universiteit Eindhoven wordt in samenwerking met de Universiteit Twente een nieuw elektrische fiets ontwikkeld: de solar bike. Dit is een elektrische fiets met zonnecellen in het voorwiel. Het 'zonnewiel' wordt ontwikkeld door Abby, een startup van studenten van de TU/e. Naast techniek wordt ook de markt voor solarbikes verkend. Een ontwikkelingsverhaal.

AB - Op de technische Universiteit Eindhoven wordt in samenwerking met de Universiteit Twente een nieuw elektrische fiets ontwikkeld: de solar bike. Dit is een elektrische fiets met zonnecellen in het voorwiel. Het 'zonnewiel' wordt ontwikkeld door Abby, een startup van studenten van de TU/e. Naast techniek wordt ook de markt voor solarbikes verkend. Een ontwikkelingsverhaal.

UR - http://www.verkeerskunde.nl/internetartikelen/vakartikelen/universiteiten-ontwikkelen-fiets-met-zonnewiel.49666.lynkx

M3 - Web publication/site

ER -

van den Berg P (Author), Arentze T (Author), Vinken S (Author), Geurs KT (Author). Universiteiten ontwikkelen fiets met 'zonnewiel' 2017.