Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf.

A. Heuvelman, M. Kokhuis, C. Van summeren, N. Jankowski, I. d'Haens

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  Original languageUndefined
  Place of PublicationNijmegen
  PublisherKatholieke Universiteit Nijmegen
  Number of pages46
  Publication statusPublished - 2000

  Keywords

  • METIS-149649

  Cite this

  Heuvelman, A., Kokhuis, M., Van summeren, C., Jankowski, N., & d'Haens, I. (2000). Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf. Nijmegen: Katholieke Universiteit Nijmegen.
  Heuvelman, A. ; Kokhuis, M. ; Van summeren, C. ; Jankowski, N. ; d'Haens, I. / Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf. Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 2000. 46 p.
  @book{6209542f72ba4a09b335fe5e9c31a0c9,
  title = "Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf.",
  keywords = "METIS-149649",
  author = "A. Heuvelman and M. Kokhuis and {Van summeren}, C. and N. Jankowski and I. d'Haens",
  note = "adviesrapport/onderzoeksrapport",
  year = "2000",
  language = "Undefined",
  publisher = "Katholieke Universiteit Nijmegen",

  }

  Heuvelman, A, Kokhuis, M, Van summeren, C, Jankowski, N & d'Haens, I 2000, Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf. Katholieke Universiteit Nijmegen, Nijmegen.

  Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf. / Heuvelman, A.; Kokhuis, M.; Van summeren, C.; Jankowski, N.; d'Haens, I.

  Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 2000. 46 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf.

  AU - Heuvelman, A.

  AU - Kokhuis, M.

  AU - Van summeren, C.

  AU - Jankowski, N.

  AU - d'Haens, I.

  N1 - adviesrapport/onderzoeksrapport

  PY - 2000

  Y1 - 2000

  KW - METIS-149649

  M3 - Report

  BT - Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf.

  PB - Katholieke Universiteit Nijmegen

  CY - Nijmegen

  ER -

  Heuvelman A, Kokhuis M, Van summeren C, Jankowski N, d'Haens I. Verschillen in nieuwsframing en nieuwsconsumptie bij een gedrukte en een online versie van de Gelderlander en de Telegraaf. Nijmegen: Katholieke Universiteit Nijmegen, 2000. 46 p.