Workflow Management

P.W.P.J. Grefen

  Research output: Book/ReportBookAcademic

  Abstract

  Workflow Management biedt concepten en technieken voor het verbeteren van efficientie en effectiviteit van complexe processen in administratieve omgevingen. De inzet van workflow management technologie kan onder andere leiden tot kortere doorlooptijden van processen en een verbeterd inzicht in de procesuitvoering op managementniveau. De toepassing van workflow management systemen is echter geen sinecure aangezien een veelheid van organisatorische en technische aspecten hierbij een rol speelt.
  Original languageUndefined
  Place of PublicationDen Haag
  PublisherTen Hagen & Stam
  Number of pages129
  ISBN (Print)9044000683
  Publication statusPublished - 2000

  Keywords

  • EWI-10556
  • SCS-Services

  Cite this

  Grefen, P. W. P. J. (2000). Workflow Management. Den Haag: Ten Hagen & Stam.
  Grefen, P.W.P.J. / Workflow Management. Den Haag : Ten Hagen & Stam, 2000. 129 p.
  @book{5117c6f7ecc140048db5de70c1d76372,
  title = "Workflow Management",
  abstract = "Workflow Management biedt concepten en technieken voor het verbeteren van efficientie en effectiviteit van complexe processen in administratieve omgevingen. De inzet van workflow management technologie kan onder andere leiden tot kortere doorlooptijden van processen en een verbeterd inzicht in de procesuitvoering op managementniveau. De toepassing van workflow management systemen is echter geen sinecure aangezien een veelheid van organisatorische en technische aspecten hierbij een rol speelt.",
  keywords = "EWI-10556, SCS-Services",
  author = "P.W.P.J. Grefen",
  year = "2000",
  language = "Undefined",
  isbn = "9044000683",
  publisher = "Ten Hagen & Stam",
  address = "Netherlands",

  }

  Grefen, PWPJ 2000, Workflow Management. Ten Hagen & Stam, Den Haag.

  Workflow Management. / Grefen, P.W.P.J.

  Den Haag : Ten Hagen & Stam, 2000. 129 p.

  Research output: Book/ReportBookAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Workflow Management

  AU - Grefen, P.W.P.J.

  PY - 2000

  Y1 - 2000

  N2 - Workflow Management biedt concepten en technieken voor het verbeteren van efficientie en effectiviteit van complexe processen in administratieve omgevingen. De inzet van workflow management technologie kan onder andere leiden tot kortere doorlooptijden van processen en een verbeterd inzicht in de procesuitvoering op managementniveau. De toepassing van workflow management systemen is echter geen sinecure aangezien een veelheid van organisatorische en technische aspecten hierbij een rol speelt.

  AB - Workflow Management biedt concepten en technieken voor het verbeteren van efficientie en effectiviteit van complexe processen in administratieve omgevingen. De inzet van workflow management technologie kan onder andere leiden tot kortere doorlooptijden van processen en een verbeterd inzicht in de procesuitvoering op managementniveau. De toepassing van workflow management systemen is echter geen sinecure aangezien een veelheid van organisatorische en technische aspecten hierbij een rol speelt.

  KW - EWI-10556

  KW - SCS-Services

  M3 - Book

  SN - 9044000683

  BT - Workflow Management

  PB - Ten Hagen & Stam

  CY - Den Haag

  ER -

  Grefen PWPJ. Workflow Management. Den Haag: Ten Hagen & Stam, 2000. 129 p.